Infó

 

Sportegyesületünk 1998-ban alakult. Ekkor az Akrobatikus Rock and Roll sport népszerűsítését tűzte ki célul.

Egy év múlva már látszott, hogy egyéb táncstílusokra is igény van Pápán és a környezõ településeken. Ettõl kezdve minden évben újabb tanfolyamokat indítottunk.

 

2003-tól csoportunk teljesen átállt a modern táncok tanítására, a komplex táncképzésre, ezáltal komolyabb kihívást és széleskörü fejlõdési lehetõséget nyújtva a fiataloknak. A nálunk tanulható táncstílusok a Hip-Hop, Disco, Funky, Rock and Roll, Showtáncok. A repertoárt szeretnénk a jövõben tovább bõvíteni.

 

A tánctanítás mellett versenyeket is szervezünk.

Ez idáig 12 nagyszabású táncversenyt bonyolítottunk le. Többek között Fit- Kid OB. Elõdöntõ, Akrobatikus Rock and Roll területi, országos és nemzetközi versenyeket, Magyar Bajnokságokat, 2004-ben és 2005-ben a Modern Táncsport Magyar Kupát.

 

Versenyzőink kiemelkedő eredményeket értek el az elmúlt években. Számtalan megyei- országos, nemzetközi győzelmet (EB II., VB I-II-III-IV), Magyar és Ranglista bajnoki címet szereztek Akrobatikus Rock And Rollban és Modern táncokban Több külföldi fesztiválon szerepeltek táncosaink sikeresen (Olaszország, Erdély).

 

Olaszországi szerepléseinknek, kapcsolatainknak köszönhetően jött létre 2003-ban, az olaszországi székhelyű International Dance Federation (I.D.F) magyarországi szervezete, a Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége (MTMSZ).

 

2005. MÁJUS 26-29-ig zajlott a Modern Táncsportok III. Világ és II. Európa Bajnoksága Győrben, ahonnan táncosaink két világbajnoki arannyal, két ezüsttel, egy bronzzal, egy negyedik és hatodik helyezéssel tértek haza. Megalakulásunk óta, minden évben túlszárnyaltuk előző évi eredményeinket. Már négy éve hagyományosan rendezünk Jótékonysági Estet mozgássérült fiatalok megsegítésére, melyen pápai és más városokból érkező muvészeti csoportok is szívesen részt vesznek. Műsorunkkal rendszeresen színesítjük, különböző városi és környékbeli rendezvények programját.

 

Egyesületünk bevételeit, teljes egészében táncosainkra fordítjuk ezzel csökkentve a szülők kiadásait, növelve a kevésbé jó anyagi körülmények közt élő gyerekek sportolási, versenyzési esélyeit. 2005-ben pályázaton nyert támogatással sikerült határon túli magyar gyermekek pápai versenyzését is segítenünk.

 

 

Fellépéseket vállalunk az alábbi rendezvényeken:

 

 

-falunapok

-idősek napja

-sportrendezvények

-iskolanapok

-ünnepségek

-céges rendezvények

-fesztiválok

-megnyitók

-majálisok

-Balaton parti programok

-farsangi bálok

-jótékonysági rendezvények

-stb..

 

Amit nyújtunk:

Igény szerint, a helyszín adottságától függően, gyermek, junior és felnőtt táncosok, szóló, páros, formációs bemutatói láthatóak, amelyek az alábbi látványos és változatos táncstílusokat tartalmazzák:

Akrobatikus rock and Roll, Hip-Hop, Diszkó, Klasszikus és Modern Show, Aerodance, Keleti Show. Lehetőség szerint a műsor végén a közönséget, egy laza, vidám közös partytáncra csábítjuk, amely a hangulatot még tovább fokozza.

 

Kérjük, hogy az esetleges műsor igényről, legalább két héttel az adott rendezvény előtt jelezni szíveskedjenek.

 


 

 

 

 

Elérhetőségünk, kapcsolat:

 

Kocsis Attila TSE elnök

 

Telefon: 30/3408-879

Cím: 8500 Pápa, Szt. László utca 25.

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.rebel-lion.hu

Egyesület kedvezményezett adószáma (adó 1 %) : 18927113-1-19